Vissza a nyitólapra
KERES 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OSZTÁLYTALÁLKOZÓ

Úgy érzem, hogy végre újságunk nemcsak "unalmas" információkat közöl, hanem rajta keresztül a tényleges kommunikáció is megvalósul. Szerencsére, egyre többen küldenek be közlésre szánt cikkeket, fordításokat és állnak elő olyan kiváló ötlettel, mint például egy osztálytalálkozó szervezése lapunkon keresztül. Nagy örömömre szolgál, hogy lehetőséget tudunk nyújtani ennek a kérésnek, és segíthetünk összehozni egy 30 évvel ezelőtt végzett évfolyamot.
Valóban nehéz elindulni, hogy hogyan is lehetne újra összehozni a nagy csapatot, akikkel szinte életünk legszebb éveit töltöttük. Nyilván nem volt az egész osztály a legjobb barátnőnk, barátunk, de az együtt töltött évek alatt nagyjából tudtuk a másikról, hogy hol lakik, mi a hobbija, van-e szerelme, mik a tervei stb. Sok örömöt, izgalmat éltünk meg egymással, különösen akkor, ha aktívan bekapcsolódtunk az iskola életébe, eljártunk a rendezvényekre, részt vettünk a kirándulásokon, vagy kollégisták voltunk. Egyedül is jó emlékezni a vizsgák előtti hangulatra, egy-egy tanár jellegzetes szóhasználatára, vagy arra az izgalomra, hogy elfogadták-e frissen vasaltnak, keményítettnek a gyakorlaton a szekrényből reggel előhúzott köpenyt. Ennél már csak az a jobb, amikor az emlékeket közösen elevenítjük fel. Éppen ezért mindenki olvassa el a táblázatban lévő névsort, és ha megtalálja nevét, akkor örülhet, hiszen hamarosan újra láthatja a régi arcokat. Aki ismeri azt a volt osztálytársat, aki már nem dolgozik a pályán - ezért nem is találkozhat a lapunkkal -, ne felejtsen el szólni neki is.
Ha ismerős ez a harminc évvel ezelőtti névsor, kérlek jelentkezz, hogy újra együtt lehessen a nagy csapat:

Bartók Éva
Bélády Zsuzsanna
Czirják Ilona
Csajági Julianna
Evelley Edit
Goldschmidt Edit
Hodossy Ágota
Kapás Katalin
Katics Györgyi
Kolenkó Margit
Kremlicska Mária
Mikó Magdolna

Nagy Edit
Nagy Erzsébet (elhunyt)
Nagy Júlia
Németh Erika
Rózsa Mária
Sági Katalin
Szabó-Kovács Delinke
Szege Márta
Torbágyi Zsuzsanna
Varga Ilona
Ulcz Mária
Vozár Erzsébet

Kapás Katalin
Szent László Kórház
Tel.: 06-1/455-8100/8335. Fax: 06-1/455-8224.

Sajnos, a Horánszky utcai épületbe már nem lehet bemenni és beülni a régi padok közé, vagy csodálni a hajdan gyönyörű kert pompáját, hiszen az épület már nem az iskoláé, de arra talán van lehetőség, hogy a főiskola új épületébe közösen ellátogasson az osztály.

Itt szeretném elmondani, hogy a budapesti dietetika tanszék élén változás történt. Prof. dr. Barna Mária helyett az idén július 1-je óta prof. dr. Szabolcs István látja el a tanszékvezetői feladatokat. Ezúton is szeretném megköszönni az egész szerkesztőség, illetve a szövetség nevében a leköszönt tanszékvezetőnek eddigi áldozatos munkáját, amellyel jobbította szakmánk hírnevét. Szabolcs professzor úrnak pedig mit is kívánhatnánk mást, mint hogy érezze jól magát ebben a családias szakmában, valamint sok sikert és eredményes munkát!

Mák Erzsébet
főszerkesztő

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 Hungary License.